fbpx

POZDRAV IZ AC GROUP

AC Group je nastao je iz obiteljske tvrtke AC Žmegač, poduzeća osnovanog 2002. godine, na temeljima višegodišnjeg radnog iskustva stečenog radom u tvrtkama u Hrvatskoj i Austriji. Poduzeće se u svojim začetima bavilo isključivo uslugama servisa, najma, te prodaje motornih vozila, no postepenim širenjem djelatnosti, dio tvrtke orijentirao se, u suradnji s inozemnim partnerima, na poslove vezane uz automobilsku industriju.

O nama

Danas tvrtka AC Group zapošljava stručnjake različitih tehničkih profila iz područja industrijskog programiranja, elektrotehnike, mehanike, mehatronike, strojarstva, osobito pneumatike i hidraulike. Njegovanjem dobrih partnerskih odnosa s nekima od lidera u automobilskoj i pratećoj industriji, AC Group izrasta u stabilnog i pouzdanog partnera čiji su zaposlenici prisutni u tvornicama i gradilištima najvećih europskih proizvođača.

Strateški smo usmjereni prema usavršavanju i edukaciji naših kadrova, čime zaokružujemo paletu usluga koje možemo ponuditi na globalnom tržištu, te gradimo prepoznatljivi image stručnosti, dobre organizacije i pouzdanosti.

  • Montaža industrijske opreme
  • Montaža robotskih linija
  • Programiranje robota
  • Elektromontaža

Statistika

Ovo su neki brojčani podaci o našem poslu

PROJEKATA
0
KLIJENATA
0
SPECIJALIZACIJA
0
ZAPOSLENIH
0

Iz medija

hrHR