NK Vindija – sponzorstvo


NK Vindija, AC Group i Serpens

Kao tvrtke s korijenima u Donjoj Voći, uvijek nosimo s ponosom naše lokalne korijene i pridajemo veliku važnost podršci našoj zajednici.

Ove godine obilježava se 40 godina postojanja NK Vindija, kluba koji ima posebno mjesto u našim srcima jer je upravo iz ovog mjesta započela naša poslovna priča. Kao dio proslave ovog velikog jubileja, AC Group d.o.o. i naša sestrinska tvrtka Serpens d.o.o. odlučile su podržati NK Vindija donacijom sportske opreme.

U suradnji s našim partnerom Euroenergoeko, uručili smo klubu dresove, štucne i sportske torbe marke JAKO. Na primopredaji su sudjelovali direktor AC Group d.o.o., gospodin Željko Žmegač, te direktor Serpens d.o.o., gospodin Nikola Žmegač. Predstavnici kluba Mario Medenjak i Stjepan Kundija, načelnica općine Donja Voća Sanja Kočet i tvrtke Euroenergoeko Edina Pajtlar također su bili prisutni na ovom događaju, simbolu naše podrške lokalnom sportu i zajednici.

Ponosni smo što smo mogli sudjelovati u proslavi ovog važnog jubileja i što smo pridonijeli napretku sportskih aktivnosti u našoj lokalnoj zajednici. AC Group d.o.o. i Serpens d.o.o. ostaju posvećeni podršci različitim inicijativama koje pridonose razvoju i boljitku našeg kraja.

Hvala svima koji su bili dio ovog događaja i svim članovima NK Vindija želimo još mnogo godina uspješnog rada i sportskih postignuća. 🏆⚽


Add your comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)