Sponzori mlade nade!


Mateo Žugec u AC Group!

AC Group d.o.o. ponosni je sponzor jednog od najtalentiranijih gimnastičara u Hrvatskoj – Matea Žugeca! Mateo je osvojio srca sportske javnosti osvojivši srebro na Svjetskom kupu u Varni, te zlato na Svjetskom kupu u Kopru, a nedavno je osvojio i naslov prvaka Mediterana na Mediteranskim igrama u Alžiru.

U AC Group smo bili sretni što smo imali priliku upoznati Matea i vidjeti koliko je fokusiran i predan u svojim treninzima. Naša ekipa automehatroničara bila je zadužena za podizanje snage (stage 1) njegovog automobila, kako bi on dobio još bolje performanse na cesti. Sada kada je i njegov limeni ljubimac “opremljen”, očekujemo da će Mateo postati još jači, brži i bolji.

Vjerujemo da će Mateo nastaviti briljirati i ostvariti još veće uspjehe u svojoj karijeri. Naša tvrtka će mu pružati svu podršku i pomoć kako bi bio još jači, brži i bolji. Ponosni smo na njegov dosadašnji uspjeh i sigurni smo da će nas i u budućnosti još mnogo puta oduševiti svojim nastupima.

AC Group podržava sport i ulaganje u mlade talente. Kao tvrtka koja stremi napretku i inovacijama, ponosni smo što možemo doprinijeti razvoju sportskih talenata poput Matea Žugeca. Njegov uspjeh na natjecanjima nije samo njegov, već je i naš, jer smo dio tima koji stoji iza njega. Čestitamo Mateo, idemo dalje!

Add your comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)