Donacija za DVD Donja Voća


Bili smo u DVD Donja Voća.

 

preuzeto sa: https://www.dvd-donja-voca.hr/

Danas je u DVD-u Donja Voća, uz prisustvo vlasnika i direktora  „AC group” doo Željka Žmegača i njegovih sinova Jurice i Nikole  izvršena primopredaja vatrogasne opreme koju je ta tvrtka donirala voćanskim vatrogascima.  Donirane su ljestve kukače , dva razvalna alata „Hooligan“ i kompresor, ukupno vrijednosti  od  cca 5.000,00 eura.

Spremnost tvrtke „AC group” doo da svojim donacijama pomognu opremanja vatrogasaca DVD-a Donja Voća doista je lijep primjer suradnje na dobrobit čitave zajednice i svojevrsnog iskazivanja zahvalnosti ljudima koji su spremni i uvježbani intervenirati u mnogim kritičnim situacijama koje nas mogu snaći.

– Ovim putem zahvaljujemo vlasnicima tvrtke „AC group” doo, na kupnji i uručenoj vatrogasnoj opremi za DVD Donja Voća . Ova vrijedna oprema uvelike će pomoći u kvalitetnijoj zaštiti ljudi i imovine, te će povećati sigurnost samih vatrogasaca pri izlasku na razne intervencije. Moramo napomenuti da to nije prva donacija i da dolazi iz vatrogasne obitelji.– ističu voćanski vatrogasci.

Add your comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)