AC Group BOSCH Autoservis 2023.


AC Group – BOSCH AUTOSERVIS!

Dragi naši,

s ponosom najavljujemo da je AC Group AUTOSERVIS postao ovlašteni BOSCH CAR SERVICE ZA 2023. godinu. Da bi postali član ove prestižne mreže, morali smo proći rigorozan proces autorizacije, te raditi na konstantnom usavršavanju, što je i naša misao vodilja.
Bosch Car servis jedan je od najvećih svjetskih nezavisnih lanaca servisnih radionica.

Njihova međunarodna servisna mreža obuhvaća više od 16 000 ovlaštenih radionica u 150 zemalja.
S našim širokim spektrom stručnih usluga, možemo vam ponuditi sve što bi vam moglo zatrebati za vaše vozilo – od pregleda, servisa i popravaka do prilagođenih radova na naknadnoj ugradnji.

Naš kompletan opseg usluga dostupan je za sve vrste motora – bez obzira da li su u pitanju benzinski, dizel, elektro motori ili hibridi.

————————————————————————————–

Vrhunska tehnološka kvaliteta – Bosch know-how!

Odgovarajući kompjutorski alati za vrhunski servis.

Radimo sa najnovijim hardverima i softverima. Bez obzira da li se radi o testiranju emisija štetnih tvari u ispušnim plinovima, testiranju akumulatora, podešavanju farova, baždarenju senzora, dijagnozi kvarova ili radovima iz nekog drugog područja: uvijek je dostupna odgovarajuća ispitna oprema Boscha. Naši višefunkcijski KTS dijagnostički moduli podržat će vas brzim dijagnozama, pouzdanim popravcima i servisnim informacijama za osobna i gospodarska vozila, bez obzira na proizvođača i model vozila.

Prednost za razne marke vozila.

Mi smo fokusirani na tehnologiju a ne na marku vozila. Time je Bosch Car Service autoservis prva alternativa ovlaštenim autoservisima za klijente. Od magnetnog upaljača motora pa sve do ABS sustava i visokonaponskog hibridnog sustava, Bosch je imao ključnu ulogu u povijesti automobilizma. Proizvodi Boscha kao u svijetu najvećeg dobavljača automobilske industrije mogu se pronaći u gotovo svakom vozilu. Bosch Car Service autoservisi ne prate samo napredak tehnologije, nego su i predvodnici najnovijih tehnoloških trendova.

AC GROUP Bosch Autoservis u ulici braće Krajanski 22

Add your comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.