20 godina AC Group d.o.o.


13.12. slavimo 20 godina!

Dana 13.12. prije točno 20 godina osnovana je tvrtka AC Žmegač, temelj današnjeg AC Group d.o.o.Danas tvrtka zapošljava stručnjake različitih tehničkih profila iz područja industrijskog programiranja, elektrotehnike, mehanike, mehatronike, strojarstva, osobito pneumatike i hidraulike. Njegovanjem dobrih partnerskih odnosa s nekima od lidera u automobilskoj i pratećoj industriji, AC Group d.o.o. izrasta u stabilnog i pouzdanog partnera čiji su zaposlenici prisutni u tvornicama i gradilištima najvećih europskih proizvođača.

::u 20 godina koliko postojimo, ono što možemo sa sigurnošću tvrditi je da imamo iskustvo; a iskustvo je ono što nas oblikuje kao ljude, kao tvrtku. Zato je naš moto ”Naše iskustvo, Vaš uspjeh.”
.
Kao odgovorna i iskusna tvrtka posvećujemo se svakom segmentu našeg poslovanja maksimalno, na zadovoljstvo naših klijenata, na zadovoljstvo nas samih. Spektar poslovanja nam je širok, no tu su naši iskusni i predani djelatnici, a svaki novi član našeg tima je vođen upravo tim iskustvom – za zajednički USPJEH pojedinca, tima, klijenta i tvrtke!

NAŠ NOVI WEBSHOP!
Marica, Nikola, Jurica i Željko Žmegač

Add your comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)